Kurv 0


Dinluksus er Emærket for din skyld!

E-handelsfonden har gennemgået vores shop og tildelt os e-mærket som et certificeret bevis på, at vi kan garantere din tryghed når du handler hos Dinluksus. 

Hvad betyder e-mærket for mig som forbruger? 

Som forbruger har e-mærket stor betydning for din sikkerhed ved nethandel. 
  • Du bliver gjort opmærksom på betingelserne der ligger til grund for dit køb
  • Du bliver korrekt oplyst om din fortrydelses og reklamationsret i en elektronisk bestillingsbekræftelse
  • Du får kun nyhedsbreve når du har sagt ja til at modtage dem
  • Du kan altid nemt komme i kontakt med Dinluksus, alle kontaktoplysningger står på vores side. Vi tager både imod mails, opkald og sågar SMS :)  
  • Vi behandler din henvendelse hurtigt og effektivt. 

E-mærket er et kvalitetsstempel for Dinluksus som webshop

Vi har lavet en investering for at bliver certificeret hos E-handelsfonden, dette betaler vi til årligt. Dette for at du ved at når du handler hos os, så er det ordentligt. 

E-mørket er din sikkerhed for at Dinluksus følge de aktuelle regler i markedsføringsloven, købeloven, persondataloven, forbrugeraftaleloven og e-handelsloven. 

E-handelsfonden gennemføre løbende test, stikprøver og kontrol af Dinluksus, så vi sikrer at vi til enhver tid lever op til reglerne i dansk lovgivning. 

E-mærket er en dansk mærkningsordning, som E-handelsfonden står bag. Det er kun netbutikker, som både lever op til den danske lovgivning og E-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet. 

Med Emærket har du som forbruger en køberbeskyttelse på 10.000 kr., det betyder at E-handelsfonden dækker dit køb, hvis en af de kontrollerede E-mærket butikker ikke har levet op til kravene i dansk lovgivning. 
Læs mere om E-mærket her.

Sale

Unavailable

Sold Out