Kurv 0


Helt unik Peaberry kaffe fra Malawi!


Sara Brix
Kaffe-ekspert hos DinLuksus

Udgivet:

Denne udsøgte kaffe repræsenterer en ren kop, hvor bønnen er en Peaberry. Dette betyder, at der kun er en bønne i kaffebærret i stedet for 2. Dette sker kun i ca. 5% af alle kaffebønner og sikre en større udvikling i bønnen og derved højere kvalitet, med en SCA på 82+

Kaffen er af højeste kvalitet som skyldes både bønnetypen, farmen og produktionsprocessen. Bønnen er en Peaberry. Dette betyder, at der kun er en bønne i kaffebærret i stedet for 2. Dette sker kun i ca. 5% af alle kaffebønner og sikre en større udvikling i bønnen og derved højere kvalitet. Kaffebønnen er dyrket i det sydøstlige Malawi, Afrika, på farmen Sable Farming Ngapani & Chipale Coffee Estates, som er landets største arabica producent. Her bliver produceret noget af Østafrikas bedste arabica med en unik malawisk karakteristik af blød chokolade, intens sveske og en perfekt balance mellem sødme og frugtsyre. Kaffen høstes i månederne maj-juli og undergår traditionel soltørring i hævede afrikanske bede.

Kaffen er dyrket i tæt samarbejde med non profit organisationen Rainforest alliance og har derfor fået Rainforest alliance certificeringen, som er med til at bevarer regnskoven og samtidig har fokus på en bæredygtig kaffedyrkning med oplæring af farmerne, så de får en bedre kaffehøst, samt klimaet. 

Udover at være Rainforest alliance certificerede, bidrager farmene også til at sikre beskæftigelse til over 1800 personer. De yder indirekte støtte til 10.000 mennesker i økonomisk trængte landdistrikter og styrker lokale klinikker og skoler.


Del denne tråd← Ældre post Nyere post →


Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk at kommentarer bliver gennemlæst før de postes

Sale

Unavailable

Sold Out