Kurv 0


Luksus kaffe til hverdagspriser

Hos Dinluksus kafferisteri sælger vi kvalitets kaffe fra øverste hylde, til det som kaffen bør koste. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller ristemetode. Vi er udelukkende dygtige til at holde vores omkostninger nede til glæde for dig som kunde. Derfor kan du heller ikke finde samme kafferangeringer billigere noget andet sted i Danmark.

Hvis du ikke kender kaffen fra Dinluksus endnu. Så anbefaler vi, at du vælger iblandt de forskellige smagspakker i hele bønner. Hvis du ikke har en kaffekværn, så maler vi gerne for dig, så er det smagspakker malet til filter, du skal kigge efter. Ved køb af smagspakker, kan du til en lav pris prøve flere forskellige kaffevarianter.

Dinluksus er din garanti for aldrig at skulle betale for meget for din kaffe, heller ikke når du ønsker det bedste kaffeverdenen har at byde på. Hvordan vi gør, er ingen hemmelighed; vi ejer selv alle produktionsfaciliteter, herunder vores eget kafferisteri, har ingen lån/investorer, vi rister selv alt kaffen. Med ovenstående in mente, minimerer vi dermed vores omkostninger og på den måde, kan vi sælge gourmetkaffe, til priser andre ikke kan være med på. Husk at klikke dig ind på vores produkter, så du kan se kaffens rangering og fornemme kvaliteten.

Vi har inddelt vores kaffe i kategorierne lysristet, mellemristet, espresso og mørkristet. Læs med herunder - ellers har vi også skrevet en mere udførlig guide, som gør det lettere for dig at finde ud af hvilken kaffe du skal vælge.

Lysristet kaffe er blevet ristet med en mild ristning, som bevarer mest muligt af kaffens oprindelige smag, aroma og frugtighed. Den lysristede kaffe vil oftest opleves som værende mere sødmefuld og syrlig, med tydelige noter af frugt og blomster. De lysristede kaffebønner er særligt oplagte til brug i filter kaffemaskine eller stempelkande, og foretrækkes ofte af kaffedrikkere der ønsker at kunne smage kaffen oprindelige frugtsyre og ikke er begejstret for den kraftige og bitre smag, som de mørkere ristninger bringer med sig.

Mellemristet kaffe er ristet med en traditionel ristegrad, hvor man bevarer en stor del af kaffens naturlige noter, samt en del af den naturlige frugtsyre i kaffen. Den mellemristede kaffe er danskernes foretrukne og drikkes ofte som filter eller stempelkaffe. Intensiteten her ligger på 2/4. Mellemristede kaffebønner "cracker" normalt 1 gang og er derfor især velegnet til dem som kan lide en blødere smag, eller dem som benytter kaffemaskine eller stempelkande.

Ønsker du en mere intens kaffe end den mellemristede, så bør du vælge en espresso kaffe. Intensiteten på espresso ligger omkring 3/4. Kaffen er dog ikke kun til espressomaskiner. Den kan også benyttes til filter eller stempelkaffe, hvis du generelt kan lide en kraftig smag i din kaffe. Ved espressoristning, får man en kraftig smag, med lækre noter og med en lav frugtsyre og en smule bittersødme. Kaffen er specielt velegnet, til espressobrygning, hvor kaffen skal brygges indenfor kort tid og derfor kræves det en fyldig kaffe, for at kunne få smag ud på den korte tid. Espressobønner er "cracket" to gange og som derfor er velegnet til din espressomaskine eller mokkakande, da de giver en mere fyldig smag, jo mere mørkristet kaffen er.

Ønsker du derimod en meget kraftig og intens kaffe, så bør du vælge en mørkristet kaffe, som ligger på fuld intensitet 4/4. Den mørkristede kaffe enormt fyldig og bitter, så det anbefales ikke at bruge den til filterkaffe eller stempelkaffe, med mindre at du simpelthen ikke kan få stærk nok kaffe. Vores mørkristede kaffebønner er velegnede til espressomaskine, når du ønsker en ekstra kraftig kop.

Hvis du har travlt om morgenen, eller ingen kaffekværn har, så frygt ej! Vi maler meget gerne kaffen for dig, du skal bare kigge i vores filterkaffe kategorier, hvor vi har malet alle kaffebønnerne for dig, så du kan hælde kaffen direkte i tragten i din kaffemaskine.

Dinluksus stempelkaffe er efter samme princip, hvor kaffen er malet på forhånd (dog lidt grovere), så du kan hælde det direkte i din stempelkande.

Har du mod på selv at riste din kaffe? Det kræver lidt øvelse, men du kan faktisk riste kaffebønnerne i ovnen derhjemme. Du skal blot investere i en pose grønne kaffebønner, som du tilmed får til en lidt lavere pris. Det synes vi er mest fair, når du selv gør en del af arbejdet.

Hvis du er interesseret i en kaffeløsning til din virksomhed, så har vi også mulighed for at tilbyde en tilpasset kaffeordning, der matcher netop jeres kaffebehov på arbejdspladsen. Vi leverer nemlig både kaffebønner til erhverv, hvor bønnerne er klar til at blive hældt på espressomaskinen, samt formalet kaffe til erhverv, som er klar til brug i helt almindelige filterkaffemaskiner. Tag endelig kontakt med os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en kaffeløsning til kontor, restaurant, café eller en hvilken som helst anden branche!

Sale

Unavailable

Sold Out