Kurv 0


Teamet bag Dinluksus

Din luksus kafferisteri er kærlighed i bønneform

Hos Din luksus ønsker vi at sælge helt friskristet kaffe til dig. Hos os betyder det, at alt kaffe altid kommer friskristet og senest indenfor 30 dage fra ristedato(Oftest meget før). Det man som kunde får hos os, er den bedst mulige kaffe til pengene. Vi indkøber kvalitets kaffe og sælger det til Danmarks bedste pris med garanti. Indrømmet videoen nedenfor har en del år på bagen og vi har nu haft mere end 25.000 glade kaffekunder igennem. Det helt vildt og tak for det skønne kunder. 


Der er tre grunde til du skal købe din kaffe hos os

  • Kun friskristet kaffe ristet indenfor de sidste 30 dage ☕🔥
  • Vi har prisgaranti - ingen andre steder, kan du få de kvaliteter vi sælger, til en bedre pris 💰 
  • Vi er Danmarks bedst rangeret kaffevirksomhed med højeste score på både Trustpilot og Emærket ⭐⭐⭐⭐⭐

For os har det altid handlet om dig - kunden! Kun ved at kunne blive klogere på, hvordan vi kan gøre købsoplevelsen bedre for dig, kan vi blive ved med at leve af vores passion - Kaffe. Din luksus er kombination af et kafferisteri, en fysisk shop en webshop og kaffe på abonnement (www.kaffenu.dk). Vi lever af at sælge luksuskaffe fra hele verden. Vi skriver præcis hvor kaffen kommer fra, så du er bevist om, at det er højkvalitet du køber. Hos Din luksus, forsøger vi at undgå floskler som "Specielt udvalgt kaffe fra sydamerika". Der skriver vi hellere "Brasiliansk fine cup kaffe", så du præcist ved hvilken kvalitet der er tale om.

Du finder ingen andre steder i Danmark, hvor du kan købe samme høje kvaliteter, til den pris vi kan sælge til. Det giver vi gerne prisgaranti på, og vi nøjes ikke bare med at matche - vi vedlægger også en ekstra pose kaffe, hvis du kan finde samme variant og kvalitet billigere et andet sted.

Alt vores kaffe ristes på vores eget kafferisteri i Mørkøv ved Holbæk. For os handler det om at yde en ekstraordinær kundeservice til vores loyale kunder. Vi stræber hele tiden efter, at give den største kærlighed i bønneform. 

Der er to måder at købe vores kaffe på

Du kan shoppe friskristet kaffe direkte fra Dinluksus.dk, det er bare at vælge om du vil have hele bønner, malet til filter eller malet til stempel. 

Du kan også besøge vores kafferisteri på Nørreled 10, 4440 Mørkøv. Her vil ejer og kafferister Kenneth oftest selv tage imod de kunder, som ønsker at købe direkte fra risteriet. Vi lukker kl. 14 i hverdage. 

Sådan startede Dinluksus

Din luksus blev startet tilbage i 2015. Dengang sagde Kenneth sit gode job op i en IT-virksomhed og gik efter passionen, som i lang tid havde været kaffe. "Fra jeg sagde mit job op, så havde jeg en fast kunde i Fredericia Friskole og det var faktisk det". Selve navnet Din luksus, som Kenneth gerne medgiver er lidt sløjt valgt set i bagklogskabets klare lys, blev valgt, da det vigtigste i risteriet altid har været og altid er kunden. Derfor er det "Din luksus" vi hedder, for det er kunden der skal opleve den luksus, som vi ønsker at tilbyde i form af lækre kaffebønner.

I opstarten af Din luksus, var der hver måned blodrøde tal på bundlinjen. "Jeg arbejdede ca. 60 timer om ugen og havde lige fået et barn. En hård tid omend min hustru var meget opbakkende" udtaler Kenneth. Det første år i 2015, havde Din luksus ca. 300.000 kr i underskud, næste år ca. 180.000 kr - og så var opsparingen fra hårdt arbejde i 10 år tæt på brugt op. Da tredje år også tikkede ind med et underskud på omkring 60.000 kr. var Kenneth selv og familien lettere mør, men Din luksus var i klar fremgang, omsætningen steg, flere kunder handlede trofast igen og igen og vi begyndte faktisk at få vind i sejlene. De positive Trustpilot anmeldelser fra jer dejlige kunder tikkede ind, det gav fornyet energi og snebold effekten begyndte at rulle.

Pludselig voksede Din luksus og det var muligt, at ansætte Jørgen, som udover, at være en virkelig god og passioneret kafferister også er Kenneths svigerfar. Jørgen blev ansat til risteriet i Skåstrup på Fyn, som Jørgen nu har overtaget og derfra kan udleve sin egen kaffedrøm, med sparring fra Kenneth. 

Kenneth og resten af Din luksus er fra 01.04.2022 flyttet til Mørkøv i Holbæk kommune. Herfra har vi bygget et fantastisk lækkert kafferisteri på 302m2, som vi bliver ved med at forbedrer. 

Her kan du se Dinluksus tidslinje:

  • 2015 - Ristede kaffe på 12m2 i Karlslunde
  • 2016 - Ristede stadig i Karlslunde, men fik pakkeri i Ølstykke på 55kvm2
  • 2017 - Etablerede kafferisteri 80m2 i Skåstrup/Fyn
  • 2018 - Udskiftede Ølstykke pakkeri med pakkeri i Slangerup 100kvm2
  • 2022 - Sammenlagt kafferisteri og pakkeri i Mørkøv 302m2
  • 2023 - Starter salg af kaffemaskiner til erhverv

Dinluksus startede altså på 12 kvm. i et mikrokafferisteri hos Kenneths svoger. Kafferisteriet eller mikro lageret, som det også kunne hedde  kunne riste 1 kg kaffe ad gangen (Nu forstår du måske bedre, at det ikke gav overskud, samt at Kenneth undgik søvn dengang).  

De sidste fire år, har Dinluksus haft overskud, hvilket har betydet, at vi kan lancere flere produkter, give bedre kundeservice, og bruge tiden på at udvikle vores populære kaffe julekalender. Så nu er vi et sted, hvor Dinluksus rummer 9 ansatte, samt flere freelancere og det har aldrig været sjovere, at gå på arbejde.

Dette var aldrig lykkedes uden loyale kunder, som bliver ved med at lægge kaffekøb hos Din luksus. Det er vi så taknemmelige for. Uden jer, kan vi ikke drive kafferisteriet, så er du en af dem. Tusind tak ❤

Billederne nedenfor er af det nye kafferisteri, som vi løbende forbedrer.
Adressen er Nørreled 10, 4440 Mørkøv og du er velkommen forbi. 

Bestiller du inden kl. 13, på hverdage - sendes kaffen samme dag.  Vi leverer også  kaffe til virksomheder, så er du virksomhedsejer, så kontakt os på telefon 3119 2644 eller send en mail til info@dinluksus.dk for et uforpligtende tilbud.

Højst rangerede kaffevirksomhed på Trustpilot og Emærket

Dinluksus har Danmarks højeste score indenfor kaffevirksomheder - på både Trustpilot og Emærket. Dette har vi fordi vi først og fremmest har lækre produkter, men vigtigst af alt så ved vi hvem der er vigtigst i virksomheden: Det er dig som kunde! Derfor gør vi alt for at du skal være tilfreds, når du handler med os. Dette har båret os langt og vi tror, at har man haft en god oplevelse hos os, så fortælles det videre og på den måde, kan vi tiltrække flere kunder.
Du kan se vores Trustpilot score her og Emærket her.

Kenneth - 
Kafferister og ejer af Dinluksus - Jeg er din garanti for kvalitet!


Kenneth har ristet kaffe, siden han som 18 årig købte sin første kafferister. Her 18 år efter rister han stadigvæk kaffe.  For Kenneth, er det en hobby der er blevet gjort til levevej, derfor har Din luksus et kæmpe udvalg af forskellige kaffebønner, for der skal være noget for enhver smag.

Kenneth udtaler: "For mig skal en god kaffe kunne flere forskellige ting. For det første skal den give en følelsen af velvære, uanset om man tager en kop ude i haven, foran fjernsynet, eller med nogle gæster. Samtidig skal kaffen have en speciel aromatisk smag, som gør at man kan adskille den fra andre og smage at kaffebønnerne faktisk har fået en kærlig behandling igennem hele processen. Kaffe er fantastisk og for relativt få penge, kan du købe noget af det bedste kaffe i verden.

Hvis du til sammenligning skulle ønske noget af det bedste indenfor rødvin, så er det jo en helt anden pris og så har du oftest kun til en liter". 

Fun fact: Kenneth elsker at spille guitar på hobby plan og har bijobbet som toastmaster til adskillige bryllupper <3  


Jørgen - Tilkalder kafferister ved ferie/sygdom og sparringspartner

Jørgen er en vores tidligere kafferister. Han er oplært af Kenneth og har ristet kaffe i mere end 5 år nu. Jørgen har tidligere været ansat hos Dinluksus, men pr. 01.03.2022 overtog han kafferisteriet, der lå i Skåstrup. Det var nærliggende, for kafferisteriet lå på Jørgens egen gård. Jørgen er nemlig Kenneths svigerfar og udover det en skøn morfar også.

Derfor har Jørgen startet sit eget kafferisteri, så hvis du en dag er I Skåstrup på Fyn, så har han sammen med hustruen Helle, en super fin vejbod, som vi anbefaler jer, at tage forbi. For Jørgen handler det om håndværk. Han kan lide at leverer et naturligt højkvalitetsprodukt og for ham er bæredygtighed en leveform. Privat sorterer Jørgen alt der kan sorteres og genbruger alt der er muligt. 

Fun fact: Jørgen kan kører hurtigere på cykel, end samtlige medarbejdere hos Dinluksus og nok også de fleste af vores kunder. Kenneth har før cyklet med Jørgen i udlandet og kan bekræfte, at Jørgen er mere eller mindre ligeglad med om han kører op af bjerge eller landevej. 

Veronika - Produktion/ under oplæring som kafferister
Veronika kom til firmaet i 2019 og har etableret sig som en solid medarbejder, som bidrager med en masse hårdt arbejde, gå på mod, humør og selverkendelse.

Veronika er lige efter firmaets DNA, hun er ærlig, hårdtarbejdende og tør stille spørgsmål mange ville være for stolt til at stille. Samtidig har Veronika et rigtig godt flair for kundeservice og både kollegaer, kunder og GLS mand, føler sig godt tilpas i Veronikas selskab

Veronika holder mest til i pakkeriet, hvor hun sørger for at pakke jeres ordre og hygge lidt omkring jer med smagsprøver og små chokolader. Veronika har dog også ytret ønske om at undersøge kafferistningsmiljøet og Veronika er derfor taget under kærlig oplæring af Kenneth.

Vi er glade for Veronika og håber hun bliver her mange år endnu, selvom hun kører lidt over en time hver vej, for at komme på arbejde. 

Fun fact: Elsker special øl. 

 

Sara - Markedsføring og blæksprutte 

Sara er nyankommet til Dinluksus teamet og hjælper Kenneth med alle de opgaver, der ligger i at eje et kafferisteri. Sara fyldt med viljestyrke og en masse gode ideer og ingen opgaver er for store eller små. Sara er ansat, fordi hun har et stort drive, et undersøgende gen og stor ansvarlighed. 

Sara holder til på kontoret, her har hun ansvaret for det administrative arbejde sammen med Kenneth. Sara sørger for at skabe nyhedsbreve ud til jer dejlige kunder, samt SOME, lancering af nye varer og meget mere.

Fun fact: Sara elsker hunde og især sin egen hund Bumle. 


Flemming -  Flexjobber og montør af espressomaskiner

Flemming arbejder som  flexjobber hos Dinluksus og  hjælper med at holde risteriet lækkert og præsentabelt.  Flemming har altid et projekt,  som hjælper med at gøre  Dinluksus kafferisteri, til et  mere lækkert sted at være, for kunder og medarbejdere. 

Udover at istandsætte risteriet, er Flemming med at opsætningen af vores espressomaskiner, som vi sælger til erhverv. 

Fun fact: Elsker at spille  badminton og volleyball. Har  tidligere haft sit eget  tømrerfirma.

 

Søren - VVS'er, håndværker og espressomaskine montør 


Søren er den vildeste håndværker! Han kan lave så mange ting og montering af vand, kalkfilter, espressomaskine er en smal sag. Søren kan leverer det hele og med absolut detaljeorientering til følge. 

Vi benytter mest sørgen til montering af de espressomaskiner, som vi sælger til erhverv. Søren laver det - præcis som kunden ønsker det. 

Fun fact: Søren kan ikke lide øl, men drikker meget gerne en æble calvados. Er også frivillig til forskellige events. 

 

 Alba - Produktion, ungarbejder 


Alba er en af vores flittige ungarbejdere som hjælper til i produktionen.

Alba er sød som dagen er lang og er altid utrolig hjælpsom. Alba er også den ansatte efter Veronika med fleste antal lønstigninger. Man får som fortjent hos Dinluksus og Alba har virkelig fortjent sin løn.

I produktionen har Alba og resten af vores team med Veronika i spidsen. Ansvaret for, at der kommer det rigtige i poserne, samt at kaffen præsentere sig flot, når den kommer ud til jer skønne kunder. 

 Noah - Produktion, ungarbejder


Noah er en af endnu en af vores ungarbejdere som også står til hjælp i produktionen. Noah har virkelig haft en stejl læringskurve og det er en fornøjelse at se ham vokse med arbejdet. 


Noah sørger sammen med resten af produktionsteamet for, at produktionen er i orden og det kører som det skal. Noah har også en del af ansvaret for at vores produktion er i topkvalitet, så jer kunder får den bedste varer i hånden.

Fun fact: Noah er glad for festivaler og mener at han kan tage en øl-bong hurtigere end kaffe Kenneth, kan det være rigtigt? Umuligt mener Kenneth selv og redegører for, at nogle af ungarbejderne stadig besidder en livlig fantasi.

Anna- Produktion, ungarbejder

Anna, ungarbejder hos Dinluksus kafferisteri
Anna er også ungarbejdere i produktionen. Anna er nyankommet men super flittig og fyldt med smil.

Anna er behjælpelig ude i produktion og sørger for at alt står som det skal og at vi ikke vi ikke står og mangler kaffe. Anna har også en del af ansvaret for at vores produktion er i topkvalitet, så jer kunder får den bedste varer i hånden.
Sale

Unavailable

Sold Out