Modtag pakken i morgen
Bestil inden kl. 15 på hverdage

Fragt 29 kr,-
Gratis ved køb over 379 kr,-

+8.000 Loyale kunder
⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Tlf: 3119 2644
Info@dinluksus.dk


Stempelkaffe

God stempelkaffe kræver først og fremmest en rigtig god kaffebønne, men den helt rette malingsgrad er også en vigtig forudsætning. Her på siden finder du alle vores kaffesorter, som er formalet i den helt rette kornstørrelse til stempelkande kaffe. Hvis du gerne vil vide hvordan du brygger din stempelkaffe 100% korrekt, så læs videre nederst på siden. Se også hele vores udvalg af super god kaffe.



Stempelkaffe bør altid være friskristet

Friskristet stempelkaffe leveret direkte fra vores kafferisteri i Skåstrup på Fyn. Husk at når du vælger kaffe malet til stempelkande, har vi allerede malet kaffen for dig, så den er klar til at hælde direkte i din stempelkande. Vores friskristet kaffe er ret unik, da der ikke går mange dage fra at vores stempekaffe er ristet, til den står hjemme på dit køkkenbord. 

Alle vores kaffebønner til stempelkande er nøje udvalgt fra kaffefarme rundt omkring i verden og vi køber ikke noget, før vi selv har smagt det og synes det smager fantastisk. Derfor er vores udvalg småt, men rigtig godt. Hvis du selv har en kværn anbefaler vi, at du køber hele bønner og selv kværner. Dette giver en mere velsmagende og aromatisk kop stempelkaffe. Velbekomme.

Læs mere om hvordan du brygger den perfekte stempelkaffe, med denne opskrift til den perfekte stempelkaffe.


Sådan laver du den perfekte stempelkaffe:

1. Fyld vand på elkedlen og start den op.

2. Dernæst begynder du at kværne kaffebønnerne, så de er grovmalet, og efterfølgende måler du af og fylder 60 gram i din stempelkande.

3. Nu har elkedlen stået lidt og kølet af, så temperaturen på vandet er ca. 96 grader. Du hælder lidt vand i stempelkanden, så kaffen er dækket og rører så kaffen rundt med en ske. Dernæst fylder du stempelkanden helt op med vand ca. til stålremmen af din stempelkande, eller det som svarer til 1 liter vand.

4. Nu sættes uret i gang og kaffen skal trække i ca. 4 min, så kaffen har lagt sig i toppen.

5. Når tiden er gået, tager du en ske og rører forsigtigt rundt i overfladen indtil kaffen synker til bunds. Dernæst fjernes skum fra overfladen. 6. Sæt låget på stempelkanden og pres stemplet så langt ned du kan. Nu kan du nyde din kaffe 😊

Du kan hente opskriften som en PDF fil, ved at trykke her.

Sale

Unavailable

Sold Out