Kurv 0


Kaffe til Cafe og Restaurant


Vi er Danmarks højest rangeret kaffevirksomhed, både på Trustpilot og Emærket?

Høj kundeservice betyder alt for os, vi har ingen klagesager, kunder der ikke kan lide os eller lignende, for alt hvad vi gør, er for at højne kundeoplevelsen og via den vej få vækst i kafferisteriet, som kan genere endnu bedre vilkår for vores kunder og omverden. For os er det vigtigt, at du som restaurationschef, cafeejer eller barista, får alle de relevante informationer om din kommende kaffe. Derfor sørger vi for, at sætte dig godt ind i hvad det er du køber, så du også får mulighed, for at kunne formidle det til dine kunder, så de lære at sætte pris, på den kvalitet du præsentere dem for. Alle vores kaffebønner har en tilknyttet historie omkring oprindelse, samt risteprofil. Denne viden sørger vi for at give videre til dig.


Vores familieejet kafferisteri, startede da vi synes kaffen hos supermarkederne, var opreklameret, uden smag og ofte ristet i Italien. Italien er jo ikke et stort kaffeland. De har os bekendt ingen dyrkning af kaffe, men de har derimod slået sig op på at være dygtige kafferistere. Det kan vi altså også i Danmark. Både hos Dinluksus kafferisteri, men også hos mange af vores kollegaer. Det hele handler om råvarerne og håndværket.


Ejer du en restaurant eller cafe, så sørg for at gæsterne for en skøn og unik kaffeoplevelse


Hvis kvalitet, godt håndværk og den bedste pris (ALTID) er vigtig for dig. Så er du helt sikkert et godt match med Dinluksus kafferisteri. Hos os får du højeste kvalitet indenfor kaffe og samtidig til Danmarks skarpeste pris, du behøver ikke engang at forhandle. Hvis du serverer noget lækkert kaffe, så højner det sandsynligheden for, at både dine gæster kommer igen. Dette sammenholdt med de laverer indkøbspriser på kaffen, sørger for, at også din revisor synes det en god ide med kaffe fra Dinluksus kafferisteri

 

Vi gør alt for dig som kunde, ingen kan leverer samme kvalitet til vores pris og samtidig tilgodese kaffebønderne også. Alt hvad vi gør, er med tanke på, at du skal være tilfredsHos Dinluksus kafferisteri er der ingen hokus pokus. Vi kan sagtens forstå, at man som potentiel kunde, kan tænke at det enten er kvaliteten, eller fordi vi indkøber til underpris hos kaffebønderne og uden certificeringer, at vi kan sælge kaffen så billigt. Derfor ser vi det ekstra nødvendigt, at være så transparente for dig som kunde, så du ved hvorfor vi kan sælge kaffen til den pris.  Det er simpel matematik. Vi indkøber højt kvalitets kaffe, med de rigtige certificeringer, fra anerkendte kooperativer og sælger det billigere end alle andre. Dette kan vi gøre grundet følgende:

 1. Kafferisteriet ligger på vores egen gård – så lokaleomkostningerne er i sagens natur lave
 2. Vi er familieejet og derudover har vi deltidsansatte/ lave lønomkostninger
 3. Omkostningsfokuseret - helt konkret: 

  1. Køber stort ind hos leverandørerer
  2. Vi står selv for alt markedsføring (Kenneth lægger ofte ansigt til)
  3. Vi designer selv vores poser
  4. Webshoppen designer vi selv
  5. Regnskabet klares selv, dog med bistand fra revisor til sidst
  6. Vi er 100% iværksættere - alt overskud geninvesteret fra 2015-2020
  7. Vi indgår i alle de gode synergier vi kan med andre virksomheder, så vi kan få de bedst mulige priser, mest bæredygtige tiltag, nemmeste vej for dig som kunde til kaffen mm.

 

Sale

Unavailable

Sold Out