Kurv 0


Oplev Mexico økologisk som en espresso!


Sara Brix
Kaffe-ekspert hos DinLuksus

Udgivet:

Drøm dig væk til det solrige Mexico med Dinluksus aromatiske Espresso Mexico kaffe!

Hvad synes Kenneth om Espresso Mexico?

Skønt økologisk kaffeblend, der nærmest smelter på tungen. Jeg er imponeret af den tunge chokolade smag, der afrundes blødt af et mandel strejf. En klassisk kaffe, der smager dejligt. Har du før smagt Guatemala kaffe med velbehag, så bør du også kunne lide denne kaffe. 

Historien bag Espresso Mexico

Kaffen er ristet på 100% Arabica kaffebønne, som er med til at give en god afbalanceret smag. Denne udsøgte arabica kaffebønne er dyrket i Chiapas regionen i Mexico, hvor kooperativet med det mundrappe navn Federacíon de sociedades cooperaticas indigenas y ecologicas de chiapas de f.c. de R.L. holder til og sørger for skøn kaffe.  

I Chiapas regionen er der en tilpas mængde af varme, luftfugtighed og jordbund, som er medvirkende til, at nogle af verdens bedste kaffebønner kan dyrkes her. Mexico står kun for 2% af verdens kaffe og er 12. største kaffe eksporterende land i verden.

Kaffe kom til Mexico i 1700 tallet af spanske nybyggere. Mexico blev som land hurtigt et af de førende kaffelande, men grundet en masse tabte kaffeafgrøder, der primært stammede fra bladrust, så dalede Mexico ned på listen over kaffeførende nationer og indtager lige nu en 12. plads. Til gengæld er Mexico en af de største indenfor certificeret kaffe (Både bæredygtigt og økologisk) og har utrolig mange små hyggelige farme, som samler den gode kaffe sammen til kooperativerne, som derfra forhandler aftalerne hjem til bønderne. 


Del denne tråd← Ældre post Nyere post →


Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk at kommentarer bliver gennemlæst før de postes

Sale

Unavailable

Sold Out