Kurv 0


Kaffeløsninger til virksomheder

Skal vi tage en snak med din chef? 

DinLuksus Kafferisteri er en stærk leverandør af kaffeløsninger til virksomheder, og vi sikrer at din arbejdsplads får noget af verdens bedste kaffe, til en super pris. Vi er specialister inden for kafferistning og kaffemaskiner. Derfor leverer vi både kaffe til erhverv i form af hele kaffebønner, men også maskiner, samt opsætning og efterfølgende vedligeholdelse og service. Vi er anderledes end andre. Hos os stoler vi så meget på vores kaffemaskiner og løsninger, at vi selv betaler og fikser maskiner, der melder fejl. På den måde sikrer vi, at du altid oplever god service, med lang oppetid på maskiner og aldrig bliver negativt overrasket over en regning. Det er fair og sikrer dig skøn kaffe og os glade kunder.  


Vi leverer kaffeløsninger til virksomheder i mange brancher, herunder:

 • Restauranter og caféer
 • Hoteller
 • Kontorer
 • Butikker
 • Klinikker
 • Medicinalvirksomheder
 • Private skoler
 • Kommuner

Der er mange gode grunde til at vælge en kaffeløsning hos os:

 • Vi fikser alt. Du skal bare pege hvor maskinen skal stå
 • Høj kvalitet, unikke blends og altid friskristet kaffe fra eget risteri.
 • Vi har Danmarks skarpeste pris på kvalitetskaffe, der hverken findes bedre eller billigere andre steder.
 • Ingen gebyrer, kontrakter eller andet - det er super enkelt.
 • Hvis du ønsker kaffe med firmalogo, er dette naturligvis muligt. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

En god kaffeløsning til virksomheden er et must

Der er ingen vej udenom. Den friskbryggede varme kop kaffe er en fast del af arbejdsdagen. Kaffen er ikke bare en vej til lidt ekstra energi, når dagen skal i gang eller eftermiddags trætheden melder sin ankomst, det er også en pause og et lille afbræk i løbet af dagen.

Kaffen er desuden et samlingspunkt for mange kolleger, hvor man har mulighed for at koble af eller dele viden, der kan gavne det videre arbejde. Kaffen er således et must, så hvorfor ikke vælge den perfekte kaffeløsning til virksomheden, så I får den bedste oplevelse?

Det er de færreste virksomheder, der ikke har et behov for at have kaffe på kontoret, uanset om det er til medarbejderne selv eller om det er til at tilbyde kunderne, når de er på besøg. Valget af kaffe siger meget om virksomheden, faktisk mere end hvad de fleste går og tror. Derfor er det også vigtigt, at kunne give sine kunder et godt indtryk med en udsøgt kop kaffe til møderne, hvor man ikke mødes af kedelig instant-kaffe eller smagløs filterkaffe, der har stået for længe. Det giver nemlig en kedelig kop, hvor friskristede bønner derimod giver en helt anden smagsoplevelse.

Når der vælges kaffeløsninger til virksomheder, er der ofte tale om en investering i en kaffemaskine, der kan alt og mere til. Pengene går derfor i højere grad til maskinen og andre ressourcer, end selve kaffen, men uanset hvor god en kaffemaskine der er tale om, vil den aldrig kunne brygge formidabel kaffe på dårlige bønner. Vi mener derfor, at man bør vælge kaffebønner af høj kvalitet som en start, inden man vælger at investere i nye og store kaffemaskiner - og netop her kommer vores virksomheds kaffeløsninger ind i billedet.


Udsøgt kvalitetskaffe til virksomheder

Hos DinLuksus er du altid garanteret høj kvalitet, når du bestiller en kaffeløsning hos os. Vi leverer hele kaffebønner, som vi selv rister i en af vores mange udsøgte og unikke risteprofiler. Bønnerne er klar til at blive malet til den foretrukne formalingsgrad, hvilket afhænger af virksomhedens yndlings type af kaffe. Det kan eksempelvis være stempelkande, filterkaffe, pour over eller en klassisk kaffemaskine.

Kaffeløsninger til virksomheder er ofte en god, men billig måde at højne medarbejderes tilfredshed, da den gode smag giver en meget bedre oplevelse end hvis kaffen smager støvet og kedelig. I vores sortiment af kaffe til virksomheder finder du over 25 forskellige kaffebønner, der alle byder på spændende smag og aroma, der adskiller sig fra hinanden.

Vi ved, at det kan være svært at finde den helt rette kaffe til medarbejderne og derfor er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan finde frem til den bedste kaffe til jer.

Når der skal vælges bønner til kaffeløsninger, kigger vi oftest på hvilken bryggemetode der bruges i virksomheden. Selve metoden har nemlig meget at sige, om hvilken type kaffe der bør vælges.

Nogle typer kaffe er rammer en bred smag og er derfor gode til større arbejdspladser, hvor man ellers mødes af mange forskellige smagsløg. Dette sikrer, at alle kan få sig en god kop kaffe på arbejdet.

 

Ønsker du en kaffeløsning til din virksomhed?

Ring allerede nu på telefon 31 19 26 44 eller skriv mail til info@dinluksus.dk og få et uforpligtende tilbud, der matcher din virksomheds ønsker.

Ejer du selv dit eget kaffefirma, eller ønsker du et samarbejde, er du også mere end velkommen til at ringe. Foruden at levere kaffeløsninger til kontorer, leverer vi også kaffe til en del danske kaffevirksomheder, som vi har en anonymitets aftale med og derfor ikke viser under vores referencer.

Vi importerer direkte og i større mængde fra verdens forskellige kaffefarmere og har derfor mulighed for at sælge nøje udvalgte bønner videre til andre virksomheder - også grønne kaffebønner. Dette kan bl.a. være aktuelt, hvis I rister jeres egen kaffe med unikke risteprofiler eller ønsker at finde frem til den helt rette. Vi sælger naturligvis også kaffe ristet med vores egne velsmagende risteprofiler.

Sale

Unavailable

Sold Out