Økologiske kaffebønner
Hvis du leder efter de bedste økologiske kaffebønner, er du kommet til det rette sted. Vi rister alle vores økologiske kaffebønner i små partier. På den måde kan vi sikre, at hver pose af vores økologiske kaffebønner altid er friskristede og fulde af smag. Se også vores udvalg af formalet økologisk kaffe til filter.Økologiske kaffebønner er et sundt valg
Økologiske kaffebønner er grundlæggende det samme som almindelige kaffebønner, men de er dyrket helt uden pesticider eller kunstgødning. Økologisk kaffe har derfor sundhedsmæssige fordele, og det smager oftest også bedre end ikke-økologisk kaffe!
Som vi alle ved, kan der være skadelige stoffer i ikke-økologiske fødevarer og drikkevarer, som kan forårsage sundhedsproblemer på længere sigt. Ved at prioritere økologiske fødevarer, herunder økologisk kaffe, mindsker du risikoen for at blive udsat for disse potentielt skadelige stoffer.
Vores økologiske kaffebønner er 100% friskristede
Kaffebønner smager bare bedst, når de er helt frisktistede. Det gælder naturligvis også vores økologiske kaffebønner, hvilket betyder, at de altid er i den bedste kvalitet. Vi rister vores bønner i små partier for at sikre, at bønnerne altid er friske og velsmagende, og vi bruger kun økologiske kvalitetsbønner af højeste kvalitet.
Vi rister vores kaffe ved hjælp af en gasfyret tromlerister med manuel styring for nøjagtig temperaturkontrol. Det betyder, at hvert batch overvåges nøje for at sikre optimal smag og aroma under ristningsprocessen.
Hvor kommer vores økologiske kaffebønner fra?
Vi får en stor del af vores kaffebønner fra mindre økologiske kaffefarme rundt om i verden, som følger strenge retningslinjer, der sikrer, at kaffen er så god og velsmagende som overhovedet muligt.
Vores leverandører af økologiske kaffebønner anvender også bæredygtige metoder, når de høster og efterbehandler kaffen, så fremtidige generationer også kan nyde afgrøder af høj kvalitet, selv efter at den globale opvarmning har taget hårdt på vores planets ressourcer.
Nyd vores økologiske kaffe med god samvittighed
Du kan nyde økologisk kaffe med god samvittighed, fordi du ved, at du støtter økologisk landbrug og fair trade. Økologiske kaffebønner er sundere og miljøvenlige, da de er produceret uden brug af giftige kemikalier. Certificerede økologiske kaffebønner skal opfylde strenge standarder fra jord til kop:
Økologiske kaffebønner fremstilles af kaffeplanter, der er blevet dyrket økologisk, udelukkende med naturlig gødning (ingen kemisk gødning) i mindst 3 år før høst og certificeret af en uafhængig tredjepart som Ecocert eller USDA-certificerede økologiske certificeringsorganer.
Kaffe er en af de afgrøder, der sprøjtes mest i verden - det anslås, at mere end 1 million landmænd sprøjter deres afgrøder med pesticider hvert år - så hvis du vælger økologisk betyder det, at du bliver mindre udsat for disse farlige kemikalier. Ud over at være sundere for din krop generelt betyder det også, at der er mindre indvirkning på vores miljø; pesticider skader jordkvaliteten over tid og forurener vores vandforsyninger, når de kommer i afstrømningen i regnvejrssæsoner.
Vælg økologiske hele kaffebønner i tre ristningsgrader: lys, medium eller mørk
Det første du skal forholde dig til, når du skal vælge dine økologiske hele kaffebønner, er bønnernes ristingsgrad. Lys ristning har en mild smag og ingen olie på bønnen, mens mørk ristning har en meget kraftig smag og en skinnende overflade på grund af olien.
Medium ristning har en afbalanceret smag med lige nok olie til at gøre den skinnende (men ikke for meget). Det er også vigtigt at bemærke, at medium ristning er langt den mest populære ristningsgrad for alle kaffedrikkere rundt om i verden - og det gælder også økologisk kaffe.