Kurv 0


Returneringspolitik

Fortrydelsesret/bytteret ved køb online


Standardbetingelser

Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret når du handler online på www.dinluksus.dk, bemærk dog, at dette ikke gælder fødevarer. Så det kun kaffe tilbehør. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail info@dinluksus.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig skriftlig meddelelse om dette. 

Ved køb af et pakketilbud kan du kun vælge at fortryde hele ordren og ikke blot en del af en pakke. En pakke kan eksempelvis bestå af en stempelkande og en kaffekværn til en samlet pris – dvs. du kan ikke fortryde en sampak halvt.

Sale

Unavailable

Sold Out