Kurv 0


Kvartals konkurrence

Konkurrencen udbydes af Dinluksus, Nørreled 10, 4440 Mørkøv.

Du tilmelder dig konkurrencen, så snart du har tilmeldt dig Dinluksus’ nyhedsbrev. 

Efter du har klikket på deltagerknappen er du med i lodtrækningen om en præmie.

Framelder du dig nyhedsbrevet, mister du samtidigt dit lod i konkurrencen.

Tilmeldes en mail, som er inaktiv og ikke åbner vores nyhedsbreve over en længere periode, forbeholder Dinluksus sig retten til at slette denne fra vores modtagerliste, og du mister samtidig dit lod i konkurrencen. Du kan dog på ethvert tidspunkt tilmelde dig nyhedsbrevet igen.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet på konkurrencesiden, så Dinluksus kan kontakte dig, hvis du vinder.

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år, eller have skriftligt samtykke fra en forælder eller værge (dette skal kun fremvises i tilfælde af, at du vinder).

Ansatte hos Dinluksus samt ambassadører, sponsorater eller lign. og medlemmer af disses husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Dinluksus påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Dinluksus forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.
Præmie
Deltag i konkurrencen i dag, og vær med i lodtrækningen om et års forbrug af kaffe, svarende til et gavekort på 1.000 kr til Dinluksus.dk

Der trækkes en vinder ved starten af hvert kvartal. (1/1, 1/4, 1/7 og 1/10)

Præmien kan ikke ændres eller ombyttes til kontanter.

Hvis du vinder
Vinderen af konkurrencen får besked via den tilmeldte e-mail, og Dinluksus har ret til at offentliggøre navnene på dinluksus.dk samt Dinluksus’ nyhedsbrev og sociale medier. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse, samt at tage et billede af dig selv med præmien, som kan blive offentliggjort på dinluksus.dk samt Dinluksus’ nyhedsbrev og sociale medier.  .

Hvis vinderen ikke reagerer på mail vedr. præmien indenfor 7 dage, trækkes en ny vinder.

Oplysninger om persondata
Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger.

Dinluksus opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for:

Selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet.

Til levering af nyhedsbreve og SMS

Dinluksus vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til tredjemand uden deltagernes forudgående samtykke medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne opfylde aftale med deltagerne.

Tidligere vindere af kvartalskonkurrencen🎁 

Q2 2022 - Rikke Franch
Q3 2022 - Nichlas Lundgren
Q4 2022 - Morten Mejlhede
Q1 2023 - Trine Ahlmann
Q2 2023 - Sofie Mørk
Q3 2023 - Lars Ebbesøe
Q4 2023 - Bo Ravn
Q1 2024 - Mette Christensen

 

Sale

Unavailable

Sold Out