Kurv 0


VIP medlem - Dinluksus kaffeklub

VIP medlem hos Dinluksus kaffeklub?

Det er gratis. Kort og præcist er formålet med kaffeklubben, at du opsparer bonuspenge på 5% af alt det du køber for hos Dinluksus. Denne bonus kan du bruge som en rabat, så dine kaffebønner bliver billigere.

Vi tilbyder det, for at give dig som loyal kunde en bedre oplevelse, ved at tilbyde dig en fair bonus på 5% af alt du køber hos Dinluksus inkl. fragt. Denne bonus kan du benytte ved fremtidige køb.

Dinluklsus kafferisteri er i forvejen de billigste på markedet, når du sammenligner kvalitet/rangering med pris. 


Hvad koster det at være medlem? 

Det er gratis

 

Hvordan opretter jeg mig og får bonussen?

Det kræver, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev og dermed acceptere, at vi må kontakte dig via mail omkring hvad du har i bonus, samt kaffelanceringer, rabatter, nyheder mm.  

Samtidig skal du oprette en bruger, altså være logget ind. 

Du logger ind ved at "oprette en bruger i toppen af vores shop, når det er gjort såkan du benytte den bonus du har tjent fra tidligere handler. 

 

Hvad får jeg ud af at være medlem? 

5% i bonus på dine fremtidige køb. 

 

Hvorfor ønsker Dinluksus kafferisteri at give rabat? 

Det er der flere årsager til. Vi er et meget gennemsigtigt kafferisteri/firma og derfor får du selvfølgelig den helt ærlige forklaring. 

Vi lever af jer loyale kunder, der gang på gang foretrækker os som jeres kaffeleverandør og det er vi evigt taknemmelige for. 

I gør, at os ansatte kan leve vores kaffedrøm ud og blive ved med at arbejde omkring det som vi er passioneret for. Ingen kunder, intet kafferisteri. 

Derfor ønsker vi, at koble jer endnu tættere på os og dermed give et yderligere incitament til at blive ved med at handle hos os. Det incitament er de 5% i loyalitetsbonus, som du opsparer ved hvert køb.  Kan jeg bruge bonussen nu på mit første køb? 

Nej det kan du desværre ikke - eftersom det er en loyalitetsbonus, så er det udelukkende dine tidligere handler der tæller med. 

 

Kan jeg miste min opsparede bonus?

Det kan du godt. Du kan kun benytte bonus fra kaffekøb der ligger maximalt 6 måneder tilbage. Har du handler for over 6 måneder siden, er din bonus dermed slettet og den går tabt. 

Til gengæld tæller fremtidge køb så med igen. 

 

Yderligere spørgsmål 

Hvis du har spørgsmål, som du ikke synes der er blevet besvaret, så ring direkte til Dinluksus kafferisteris ejer Kenneth Nielsen. Han kan træffes på
3119 2644 og tager meget gerne imod spørgsmål og feedback.  

Sale

Unavailable

Sold Out