Kurv 0


Mellemristet variant fra Tanzania!


Sara Brix
Kaffe-ekspert hos DinLuksus

Udgivet:

Vi er glade for at kunne introducere vores nyeste variant, nemlig den mellemristede kaffe, Tanzania Kilmanjaro AA.
 
Du kender måske allerede kaffen som espresso variant, men denne mellemristede variant indeholder kun bønnen fra Tanzania, så dens fulde smag og potentiale bliver taget til nye højder!

Hvad synes Kenneth om Tanzania AA?

Du har nok gættet det. Jeg kan lide den. Virkelig skøn aromatisk kaffe, som bare fungerer fantastisk med mælk. De lækre chokolade noter sørger for en behagelig smag hele vejen igennem, hvor de afsluttes af den syrlige appelsin smag, som vi også kender fra nogle af de etiopiske kaffer. 

Historien bag Tanzania AA

Tanzania har I langtid været kendt for at leverer skøn kaffe. Derfor har jeg længe ville prøve at hente noget hjem til risteriet, men priserne har simpelthen ikke være gunstige i forhold til nogle af de andre toplande, men så fik jeg muligheden og endda muligheden for at købe Tanzania Kilimanjaro AA kaffebønnen. Så den måtte jeg købe, så I også har mulighed for at smage den. 

Nedenfor er en personlig historie. Det er fra en snak jeg har haft med en tidligere kollega i et andet kafferisteri og omhandler en rigmand og hans hungren efter det bedste kaffe.

En lidt kontroversiel historie omkring Tanzania kaffe - indrømmet, men nu kommer den. Jeg snakkede tidligere med en desværre nu afdød ældre kollega i branchen, der ejede et større kafferisteri i Københavnsområdet, omkring hvor han havde fået den bedste kaffe henne. Her fortalte han en spændende historie.

Tilbage i slut 70'erne var han blevet kontaktet af en rigmand, fra en større koncern, som bare ville have den bedste kaffe i verden. Derfor forhørte han sig hos min kollega, som holdte til i Københavnsområdet. Til dette måtte min tidligere kollega svarer, at den bedste kaffe han nogensinde havde fået var i Tanzania (Jeg kan desværre ikke huske, hvilket præcis område han nævnte), men det blev så til, at denne rigmand kom med hele hans crew og de fløj så ned til Tanzania, købte ca. 200 kg. af den bedste kaffe de kunne opstøve og fløj så tilbage igen til Danmark, hvor rigmanden var jublende lykkelig, for at have fået fyldt sit personlige lager af luksus kaffe op. Aftalen blev så, at min tidligere kollega skulle riste til rigmanden i de mængder han ønskede, til gengæld for en som han beskrev overfor mig en "pæn hyre".

Rigmanden forblev kunde, frem til hans død og det var altid den samme kaffe, han efterspurgte. 


Del denne tråd← Ældre post Nyere post →


Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk at kommentarer bliver gennemlæst før de postes

Sale

Unavailable

Sold Out