Kurv 0


Kenyansk Gourmetkaffe! - Kenya AA


Sara Brix
Kaffe-ekspert hos DinLuksus

Udgivet:

Vi er glade for at kunne Introducere vores nyeste kaffevariant Kenya AA. Denne lækre mellemristetede bløde kaffe, skaber en nydelig smagsoplevelse med dens aromatiske noter af Valnød, æble og et strejf af jasmin 

Hvis du elsker Kenyansk kaffe og ønsker at smage noget af det bedste, som dette kaffeland har at byde på, er Kenya AA det oplagte valg for dig. Med en cupping score på 85 placerer den sig i den absolutte topklasse af kaffesorter. Det er en unik mulighed for at opleve Kenyas kaffekultur på sit højeste niveau.

Hvad synes Kenneth om Kenya AA?

Kenneth beskriver denne variant som en spændende kaffe med den velkendte kaffesmag og en langvarig eftersmag, som primært skyldes den unikke jordbund og høje dyrkningshøjde i Kenya. Kaffen er balanceret og frugtrig, og man kan tydeligt smage kvaliteten. Det bedste er, at denne kaffe er alsidig og kan anvendes til alle bryggeformer.

Historien om Kenya AA

Spændende, rund og balanceret topkaffe fra Kenya. 
Kenya er kendt for noget af verdens bedste kaffe. Deres vulkanske jordbund og høje dyrkningshøjde, bidrager til en skøn, kompleks og unik smag til din kaffe.  


Del denne tråd← Ældre post Nyere post →


Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk at kommentarer bliver gennemlæst før de postes

Sale

Unavailable

Sold Out