Kurv 0


Kaffeløsning til kontor

Har I en middelmådig kaffeløsning på kontoret? Glæder du dig ikke rigtigt til kaffen, når du møder ind på kontoret? Så kan vi trøste dig med, at du hos Dinluksus kan få gourmet kaffe fra Danmarks bedst rangerede kaffevirksomhed!

Vi tilbyder nemlig en enormt lækker kaffeløsning til jeres kontor, så medarbejderne altid kan glæde sig til at få den næste kop kontorkaffe. Kaffen fra Dinluksus Kafferisteri er så lækker, at det bør kunne afmåles direkte i medarbejdertilfredsheden - tjek selv kundernes vurdering af Dinluksus på Trustpilot og Emærket.

Vi leverer naturligvis også med glæde til andre virksomheder end blot kontorer. Vores kaffeløsninger til virksomheder egner sig især godt til eksempelvis restauranter, caféer, hoteller, butikker, klinikker, medicinalvirksomheder, private skoler, foreninger og mange, mange flere. Kontakt os endelig, hvis I søger en kaffeløsning til jeres virksomhed, hvor I altid er garanteret høj kvalitet, formidabel smag, skøn aroma og en skarp pris.


Forkæl kollegaerne på kontoret med gourmetkaffe fra Dinluksus

God kaffe er en af de billigste måder at højne medarbejdertilfredsheden på, så tøv endelig ikke med at kontakte os, for at finde en optimal kaffeløsning til jeres kontor. Vi har over 25 forskellige kaffebønner, fra de bedste kaffeplantager i hele verden. Det er fordi, at smag er forskellig.

Vi skal nok være behjælpelige med at guide jer i den rigtige retning, så I får netop den kaffesort som passer bedst, til den måde I brygger kaffe på, samt den smag som de fleste ønsker. Nogle kaffebønner kan de fleste lide, så de er ekstra velegnet til kontoret, hvis man ønsker at ramme lige i midten, hvor alle synes det er lækker kaffe.


Sørg for at kaffeløsningen matcher virksomhedens værdier

Hvis din virksomhed leverer kvalitet, så sørg for at kaffen også lever op til resten af virksomhedens kvalitetsbeviste DNA. Hvis kunderne skal forbinde din virksomhed med kvalitet, så går det ikke, at du serverer en virkelig sløj omgang kaffe, for at spare lidt penge. Det vil virke uprofessionelt på kunderne og de vil potentielt tænke, at din virksomhed, går mere op i at spare penge, end at leverer kvalitet.

Heldigvis tilbyder Dinluksus en kaffeløsning til kontoret til en super skarp pris, men i høj kvalitet og fyldt med smag. Selvom man siger, at kvalitet og pris følges ad, er det ikke altid tilfældet og det gør sig ikke gældende ved kaffe fra Dinluksus. Vi tror nemlig på at alle skal kunne få en god kop kaffe til en billig pris - også når det gælder kaffeløsninger til kontor.


Undgå at løbe tør for kaffe med en kaffeløsning til kontoret

Kontorkaffe. Medarbejdernes daglige brændstof, nydelse og lille pause. Du må aldrig løbe tør. Det kan blive en ren katastrofe og det sker aldrig på et belejligt tidspunkt.

Når du vælger en kaffeløsning til kontoret fra Din Luksus er du sikker på, at I ikke løber tør for velsmagende kaffe. Der er mulighed for at vælge om I ønsker en fast levering eller flex levering af kaffen til kontoret, hvilket naturligvis afhænger af jeres forbrug, hvad I ønsker og hvor mange I er på kontoret til dagligt eller om I arbejder hjemmefra nogle dage. Sammen finder vi frem til den leveringsform, der passer bedst til jeres virksomhed, så I undgår at løbe tør og må en tur i supermarkedet. Det er en kedelig oplevelse, når man først er blevet vant til kaffe af høj kvalitet.

Uanset om der vælges en fast levering eller en flex levering, er I ikke bundet af en kontrakt eller lignende. Det er derfor let at opsige jeres kaffeløsning til kontoret, hvis dette bliver nødvendigt.

Vi handler direkte med Europas topfabrikker

Hvad end du er til Tysk kvalitet, Italiensk design, Spansk grundighed, eller noget helt tredje, så er Dinluksus det rigtige sted at lede. Vi handler direkte med fabrikken, så vi har ingen fordyrrende mellemled og vi klarer også selv servicen efterfølgende til markedets bedste pris. 

Tryk her, for at se alle maskinerne fra Tyske Bartscher

 

 


Hør mere om vores kaffeløsning til kontoret

Det bliver ikke nemmere! Du kan bare ringe til Kenneth, som er professionel kafferister og indehaver af DinLuksus Kafferisteri. Han er klar til at hjælpe på telefon 31 19 26 44 eller skriv en mail til info@dinluksus.dk, så finder vi den kaffeløsning der passer bedst til dig og kontoret.

Vi sender gerne lidt gratis smagsprøver, så I har mulighed for at smage jer frem til hvilken kaffe I alle synes bedst om. Når I er kommet frem til den rette kaffeløsning til kontoret, kan vi herefter aftale om I ønsker kaffen via fast levering eller flex levering. Mere er der ikke i det. Super enkelt. Du skriver ikke under på noget som helst, for vi ønsker kun kunder, der synes, at det er fantastisk, at være kunde hos os.

Sale

Unavailable

Sold Out