Kurv 0


Køb din espressomaskine hos os!


Kenneth Nielsen
Kaffe-ekspert hos DinLuksus

Udgivet:

Med en espressomaskine fra Dinluksus kafferisteri kan du servere den perfekte kop kaffe til dine ansatte og kunder hver gang! Espressomaskiner til virksomheder er ikke blot et praktisk tilbehør, de er en investering i trivsel og produktivitet

  1. Høj Kvalitet hver gang: Med en espressomaskine fra Dinluksus kan du sikre dig en ensartet og velsmagende kop kaffe hver gang. en god kop kaffe er afgørende, da ansatte og kunder fortjener god kvalitet uanset hvornår du besøger virksomheden. 
  2. Effektivitet: Maskiner som disse er designet til at brygge kaffe hurtigt og effektivt, hvilket er essentielt i virksomheder hvor tid er penge. Med en espressomaskine sparer du altså tid og sikre at dine ansatte og kunder ikke skal vente længe på deres kaffe.
  3. Bredt sortiment: Hos Dinluksus kan du med vores bredde udvalg af espressomaskiner, finde lige den der passer til din virksomheds behov. Om du har brug for en mindre maskine til et kontor med få ansatte eller en stor maskine til en travl café eller restaurant, kan du finde den rette løsning hos os. Vi har alt i spændet fra mindre fuldautomatiske maskiner til 10-30 kopper kaffe om dagen, til store fuldautomatiske maskiner på 200-300 kopper kaffe om dagen. Vi køber direkte fra flere fabrikker i Italien, Spanien og Kina. Vores sortiment udgør over 280 forskellige maskiner. 

Ved at investere i en espressomaskine fra Dinluksus kafferisteri kan du ikke kun skabe kaffeglæde, men også styrke relationerne mellem ansatte og kunder samt øge produktiviteten og effektiviteten i din virksomhed.

Hos Dinluksus er der derfor ingen mellemmand og du får den bedste pris første gang. Nedenstående maskiner er eksempler på gode maskiner, der kan fås fra helt ned til 400 kr./mdr. inkl. levering og montering. Kontakt info@dinluksus.dk eller ring direkte på 3119 2644, så kommer vi tilbage med et uforpligtende tilbud.  


Del denne tråd← Ældre post Nyere post →


Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk at kommentarer bliver gennemlæst før de postes

Sale

Unavailable

Sold Out