Kurv 0


Fordele ved grøn te


Sara Brix
Kaffe-ekspert hos DinLuksus

Udgivet:

Udover at være en lækker og forfriskende drik, er grøn te som en af asiens mest udbredte drikkelse, også et kæmpe hit inden for sundhedens verden. Grøn te er yderst populær for sine fordele, herunder:

  1. Antioxidanter og immunforsvar: Grøn te er fyldt med antioxidanter der hjælper med at beskytte vores celler imod skade. Disse antioxidanter styrker immunforsvaret og hjælper derved med at beskytte imod sygdom. 
  2. Forbedre hjerte/hjerne sundhed: regelmæssig indtagelse af grøn te kan i nogen tilfælde hjælpe på at sænke ens kolesteroltal. Grøn te indeholder en lille mængde koffein, som i disse mængder potentielt kan forbedre hjernens koncentration og opmærksomhedsniveau.
  3. Redskab til vægttab: Nogle mener at grøn te kan øge ens stofskifte og forbedre forbrændingen af kroppens fedt, hvilket kan resultere i vægttab.
  4. Ydre sundhed: Antioxidanterne i grøn te kan hjælpe med at bekæmpe huden aldringstegn. Grøn te har antibakterielle egenskaber og disse kan forbedre oral hygiene.

Husk dog at alle disse fordele kræver en regelmæssig indtagelse af grøn te over længere tid og det kan variere fra person til person om fordelene er effektive.

Tip: Er du måske ikke så vild med grøn te men vil gerne afprøve dens mulige sundhedsmæssige fordele, så er et lille tip at drikke sin grønne te med en smule honning for at tage den bitre smag. Grøn te findes også med forskellige tilføjet smage.

 


Del denne trådNyere post →


Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk at kommentarer bliver gennemlæst før de postes

Sale

Unavailable

Sold Out