Levering 1-2 dage
Bestil før kl. 13 i hverdagene

Fragt 29 kr.
Gratis fragt over 379kr.

+10.000 Loyale kunder
⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Mandesitet Mandesager har skrevet om Dinluksus og vores kaffe

Dinluksus har I samarbejde med Mandesager lavet adskillige artikler, nyhedsbreve mm., hvor vi går sammen om at udbrede kendskabet til kaffedelikatessen Kopi Luwak. Ligesom med Gastromand, så ved Mandesager, at skal man købe noget eksklusivt kaffe, så skal det være hos Dinluksus. 

Dyrevelfærd er et must hos Dinluksus og derfor vil vi meget gerne betale mere for kaffen, for til gengæld, at kaffebønnerne er opsamlet naturligt fra jordbunden i de Indonesiske regnskove. 
 
Vi er eneste forhandler af Kopi Luwak kaffe i Danmark, hvor vi har fuld certificering, videomateriale og billeder af indsamlingsprocessen, rengøringsprocessen og efterbehandlingen af kaffebønnerne. Derudover har vi direkte kontakt til de små farmere i Indonesien. Se mere om hvordan kaffebønnerne bliver samlet og tag med på en tur med vores farmer Lianto her. 

Der produceres meget få kilo af denne eksklusive kaffe og derfor kan ventetiden nogle gange være lang, men vi gør alt hvad vi kan, for at få fat i den mængde Kopi Luwak kaffe der er mulig, så vi kan tilfredsstille vores kunders behov. 

Mandesager har skrevet en super artikel om Kopi Luwak kaffe, som du kan læse her.
Sale

Unavailable

Sold Out