Levering 1-2 dage
Bestil før kl. 14 i hverdagene

Fragt 29 kr,-
Gratis ved køb over 379 kr,-

+10.000 Loyale kunder
⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Tlf: 3119 2644
Info@dinluksus.dk

Kaffe til kontoret

Gourmetkaffe fra Danmarks bedst rangeret kaffevirksomhed!


Glæder du dig ikke rigtigt til kaffen på kontoret? Så har vi løsningen, hvor du altid glæder dig, til at få din næste kop kaffe. Kaffe fra Dinluksus kafferisteri, er så lækkert, at det bør kunne afmåles direkte i medarbejdertilfredsheden tjek selv vores Trustpilot og Emærket score.

Glæd dine ansatte og kollegaer på kontoret, med noget lækkert kaffe fra Dinluksus

God kaffe er en af de billigste måder, at højne medarbejdertilfredsheden på, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har over 25 forskellige kaffebønner, fra hele verden. Det er fordi, at smag er forskellig. Så vi skal nok være behjælpelig med at guide jer i rigtige retning, med kaffebønner der passer til den måde I brygger kaffe på, samt den smag som de fleste ønsker. Nogle kaffebønner kan de fleste lide, så de er ekstra velegnet til kontoret, hvis man ønsker at ramme lige i midten, hvor alle synes det lækker kaffe.    


Sørg for at kaffen matcher virksomhedens værdier

Hvis din virksomhed leverer kvalitet, så sørg for at kaffen også lever op til resten af virksomhedens kvalitetsbeviste DNA. Hvis kunderne skal forbinde din virksomhed med kvalitet, så går det ikke, at du serverer en virkelig sløj omgang kaffe, for at spare lidt penge. Det vil virke uprofessionelt på kunderne og de vil potentielt tænke, at din virksomhed, går mere op i at spare penge, end at leverer kvalitet.


Hvordan kommer bliver du kunde?

Det er nemt. Du kan bare ringe til ejeren af Dinluksus kafferisteri Kenneth. Han er klar på 3119 2644 eller info@dinluksus.dk, så finder vi den løsning der passer dig bedst. Så kan vi sende lidt gratis smagsprøver og derefter kan vi aftale om I ønsker kaffen via fastlevering, eller flexlevering. Mere er der ikke i det. Du skriver ikke under på noget som helst, for vi ønsker kun kunder, der synes det fantastisk, at være kunder hos os.

Sale

Unavailable

Sold Out