Modtag pakken i morgen
Bestil inden kl. 15 på hverdage

Fragt 29 kr,-
Gratis ved køb over 379 kr,-

+8.000 Loyale kunder
⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Tlf: 3119 2644
Info@dinluksus.dk

Hvordan laver jeg stempelkaffe?

af Kenneth Grønbech Nielsen den

Sådan laver du den perfekte stempelkaffe

  1. Fyld vand på elkedlen og start den op. 
  1. Dernæst begynder du at kværne kaffebønnerne, så de er grovmalet og efterfølgende måler du af og fylder 60 gram i din stempelkande.
  2. Nu har elkedlen stået lidt og kølet af, så temperaturen på vandet er ca. 96 grader. Du fylder stempelkanden lidt op med vand og rører kaffen rundt med en ske, dernæst fylder du stempelkanden helt op med vand ca. til stålremmen af din stempelkande, eller det som svarer til 10 dl vand.
  3. Nu sættes uret i gang og kaffen skal trække i ca. 4 min, så kaffen har lagt sig i toppen.
  4. Når tiden er gået, tager du en ske og rører forsigtigt rundt i overfladen indtil kaffen synker til bunds. Dernæst fjernes skum fra overfladen.
  5. Sæt låget på stempelkanden og pres stemplet så langt ned du kan.
    Nu kan du nyde din kaffe.

Hent guiden i en printvenlig PDF version ved at klikke her.

Vi anbefaler en mellemristet kaffe til stempelkanden. 

Hvis du har en kaffekværn, kan du se udvalget af hele bønner her.

Hvis du ikke har en kaffekværn, så grov maler vi kaffen for dig tryk her


Del denne tråd



← Ældre post


Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Bemærk at kommentarer bliver gennemlæst før de postes

Sale

Unavailable

Sold Out